Det er med stor glede vi kan kunngjøre at KeepSmiling har bestått CompTIA A+ sertifiseringen! Vi har brukt tre måneder på å studere og forberede oss til denne krevende sertifiseringen, og vi er nå stolte av å ha oppnådd denne prestisjefylte utmerkelsen.

CompTIA A+ sertifiseringen er anerkjent over hele verden som en ledende standard for teknisk kunnskap og ferdigheter innen IT-bransjen. Sertifiseringen gir et grunnlag for å kunne løse tekniske problemer, samt gi støtte og opplæring til kunder og brukere av IT-produkter og tjenester.

Våre kunder kan nå være trygge på at KeepSmiling er en kvalitetsbevisst og pålitelig leverandør av IT-tjenester. Med vår nylig oppnådde CompTIA A+ sertifisering, kan vi tilby våre kunder enda bedre service og teknisk støtte.

Vi har en grundig forståelse av hvordan man kan sikre, feilsøke og reparere både programvare og maskinvare. Vi kan også gi råd om optimalisering av systemytelse og beskyttelse mot cybertrusler. Med andre ord kan vi hjelpe våre kunder med alle aspekter av deres IT-behov.

CompTIA A+ sertifiseringen er anbefalt av mange store selskaper, og er en standard som anerkjennes av arbeidsgivere over hele verden. Med denne sertifiseringen kan vi vise at vi har oppnådd en høy standard innen IT-kunnskap og -ferdigheter.

Vi ser frem til å fortsette å jobbe med våre kunder og å kunne tilby dem den beste kvaliteten på IT-tjenester. Med vår CompTIA A+ sertifisering kan kundene våre stole på at vi gjør en kvalitetsbevisst jobb for dem. Vi takker alle våre kunder for tilliten de har vist oss, og ser frem til å fortsette å vokse og forbedre våre tjenester.

Les mer om sertifiseringen på CompTIA sine nettsider: https://www.comptia.org/certifications/a

Hold deg oppdatert på nyheter som dette

KeepSmiling lager profesjonelle nettsider, nettbutikker og produserer digitalt innhold for din virksomhet.

Hold virksomheten din trygg, og beskytt dokumenter og la kollegaer samarbeide enkelt og effektivt med skytjenester fra KeepSmiling.

For mange bedrifter er vi også IT-ansvarlig, prøv oss du også!

Få nyheter, tips og tilbud

Direkte i din innboks

Skytjenester

KeepSmiling leverer både skreddersydde- og standardløsninger fra Microsoft 365. Vi kan også sørge for en komplett backup av alle tjenester.

Nettverk

Vi kan overvåke, monitorere og gjøre endringer eksternt i ditt nettverk, og vi blir umiddelbart varslet om noe er feil.

IT-ansvarlig

Sett bort IT-driften av virksomheten din og reduser kostnader ved å minimere “brannslukking” fra IT-personell.

Dronepilot

Dronepilot som er godkjent av Luftfartstilsynet. Foto og film til industri, offentlig og privat.

Media produksjon

Videoproduksjon som reklamevideo, instruksjonsvideo og firmapresentasjon med mer.

Nettside og nettbutikk

Profesjonell nettbutikk og nettside til din virksomhet med moderne design og gode brukeropplevelser.

Nylig laget

Del denne posten, Velg din plattform!