Logoen er kjernen i bedriftens identitet. En logo presenterer personligheten til selskapet eller produktet, og spiller en betydelig rolle i merkevarestrategien.

Hva er en animert logo?

Animasjon er en moderne og dynamisk måte å presentere et merke på. Dette kan vise personligheten til selskapet og formidle meldinger som vil tiltrekke kunder. Det er også en måte å skille seg ut fra konkurransen, ettersom en animert logo garanterer originaliteten til merket. Se hva vi lager for våre kunder.

Kundene får større merkekjennskap

Mange eksperter sier at dynamiske bilder, så vel som videoinnhold, er bedre absorbert og lettere å huske enn statisk innhold. En animert logo kobles til potensielle kunder og trekker oppmerksomheten effektivt. En animasjon kan vare mindre enn 10 sekunder og øker allerede sjansene for å bli husket betydelig.

Hyggelig førsteinntrykk

Førsteinntrykket har stor innvirkning på hvordan folk ser et produkt. Det tar bare noen få sekunder for oss å bestemme om vi liker noe eller ikke. Siden en logo er den første representanten for et merke, trenger den å gjøre et fint førsteinntrykk på potensielle kunder. En original animert logo er en god måte å overraske folk og øke sjansene for at de vil huske merkevaren din. Et positivt førsteinntrykk er med på å tiltrekke brukernes interesse.

Genererer følelser

Folk liker overraskelser og uvanlige ideer, og en animert logo kan overraske dem. Den animerte logoen kan underholde og trigge betrakteren. Hvis en animasjon lykkes med å bringe gode følelser til publikum, er sjansen stor for at dine potensielle kunder vil huske merkevaren på en positiv måte.

Hva kan du bruke en animert logo til?

Sosiale medier

Visste du at over en tredjedel av aktiviteten på internett er brukt på videoinnhold?. I dag er sosiale nettverk de største plattformene for produktreklame. Videoinnhold er et effektivt markedsføringsverktøy fordi det tiltrekker oppmerksomhet, lett kan deles og som raskt kan bli funnet blant det andre innholdet. Med animasjon kan du treffe omtrent alle målgrupper ved hjelp av Facebook, Instagram og Snapchat. Animasjon og video har desidert mye bedre stopp-effekt enn statisk innhold.

Presentasjoner

Bedrifter trenger ofte å lage produktpresentasjoner til partnere eller investorer. Inkluderer du animerte logoer på lysbildene, vil du legge til originalitet og kreativitet i presentasjonen.

Salgsfremmede videoer

Merket kan få mye prominens hvis det er animert på slutten eller i begynnelsen av en salgsfremmende video. Videoer som dette er et kraftig markedsføringsverktøy og en animasjon av logoen vil bidra til dette.

Selskapets hjemmeside

Nettsteder er som en CV for et selskap. Det er viktig å sørge for at et nettsted fungerer effektivt. En animert logo kan forbedre bildet av nettstedet og øke SEO (Search Engine Optimization). Besøkende vil se logo-animasjon og ved å gjøre det vil de bruke mer tid på en side. Denne indikatoren har stor innvirkning på nettstedets rangering i søkeresultatene.

Hold deg oppdatert på nyheter som dette

KeepSmiling lager profesjonelle nettsider, nettbutikker og produserer digitalt innhold for din virksomhet.

Hold virksomheten din trygg, og beskytt dokumenter og la kollegaer samarbeide enkelt og effektivt med skytjenester fra KeepSmiling.

For mange bedrifter er vi også IT-ansvarlig, prøv oss du også!

Få nyheter, tips og tilbud

Direkte i din innboks

Skytjenester

KeepSmiling leverer både skreddersydde- og standardløsninger fra Microsoft 365. Vi kan også sørge for en komplett backup av alle tjenester.

Nettverk

Vi kan overvåke, monitorere og gjøre endringer eksternt i ditt nettverk, og vi blir umiddelbart varslet om noe er feil.

IT-ansvarlig

Sett bort IT-driften av virksomheten din og reduser kostnader ved å minimere “brannslukking” fra IT-personell.

Dronepilot

Dronepilot som er godkjent av Luftfartstilsynet. Foto og film til industri, offentlig og privat.

Media produksjon

Videoproduksjon som reklamevideo, instruksjonsvideo og firmapresentasjon med mer.

Nettside og nettbutikk

Profesjonell nettbutikk og nettside til din virksomhet med moderne design og gode brukeropplevelser.

Nylig laget

Del denne posten, Velg din plattform!