Hva gjør du når datamaskinen krasjer eller virus har infisert serveren? KeepSmiling.no er alltid klar til å hjelpe deg med å være føre var. Sammen kan vi finne den passende løsningen for nettopp din bedrift for å sikre gode backup-rutiner. Er du privatperson kan vi selvsagt også bistå.

Hva er egentlig backup?

Kort forklart er en backup en nøyaktig kopi av ditt eksisterende datainnhold. Det kan f.eks. være kopi av regnskapsdata for hele virksomheten, et komplett kundekartotek, en DVD-kopi av alle dine digitale fotografier eller en USB-minnepenn med bacheloroppgaven din. Felles for alle er at dette er data som du ikke ønsker å tape, og det er viktig at du sikrer at slike filer ikke går tapt dersom uhellet skulle være ute. «Uhellet» kan være alt fra at du blir frastjålet PCen din, til at du velter et glass over den eller at serveren blir angrepet av datavirus. Det er viktig å være føre var – dersom du skulle miste datainnholdet er det svært sannsynlig at det vil være tapt for alltid uten en backup.

Sikkerhetskopiering er å anbefale for både private og bedrifter. Sett opp gode, gjennomførbare rutiner for sikkerhetskopiering av virksomhetens eller personlig data. Vurder kostnaden som kommer etter det å måtte rekonstruere data, og hvilken risiko bedriften er villig til å ta. Husk at det finnes enkle og profesjonelle løsninger for backup. En sky-partner vil for eksempel sikre at du kan få tilgang til all data uansett hvor du befinner deg. Du kan lese mer om dette under våre Skytjenester her.

Hvordan kan vi hjelpe deg?

Uansett hva ditt behov er, kan KeepSmiling.no bistå med å finne rett løsning for deg eller din virksomhet. Med over 20 års erfaring i IT-bransjen vil vi påstå at vi er svært kvalifiserte til å sikre din data. Kundene til keepsmiling.no er stort sett små og mellomstore virksomheter med sårbare data. Løsningene våre har størst fokus på sikkerhet og kryptering av all data, og du kan stole på at vi vil gjøre vårt beste for å gi deg en skreddersydd løsning som passer dine behov. Kontakt oss på support@keepsmiling.no eller +47 48 24 39 33, eller fyll ut skjema og send inn, så tar vi kontakt.

Hold deg oppdatert på nyheter som dette

KeepSmiling lager profesjonelle nettsider, nettbutikker og produserer digitalt innhold for din virksomhet.

Hold virksomheten din trygg, og beskytt dokumenter og la kollegaer samarbeide enkelt og effektivt med skytjenester fra KeepSmiling.

For mange bedrifter er vi også IT-ansvarlig, prøv oss du også!

Få nyheter, tips og tilbud

Direkte i din innboks

Skytjenester

KeepSmiling leverer både skreddersydde- og standardløsninger fra Microsoft 365. Vi kan også sørge for en komplett backup av alle tjenester.

Nettverk

Vi kan overvåke, monitorere og gjøre endringer eksternt i ditt nettverk, og vi blir umiddelbart varslet om noe er feil.

IT-ansvarlig

Sett bort IT-driften av virksomheten din og reduser kostnader ved å minimere “brannslukking” fra IT-personell.

Dronepilot

Dronepilot som er godkjent av Luftfartstilsynet. Foto og film til industri, offentlig og privat.

Media produksjon

Videoproduksjon som reklamevideo, instruksjonsvideo og firmapresentasjon med mer.

Nettside og nettbutikk

Profesjonell nettbutikk og nettside til din virksomhet med moderne design og gode brukeropplevelser.

Nylig laget

Del denne posten, Velg din plattform!