Vi anbefaler vedlikehold av PC hvert kvartal

----------

Hei alle sammen!

Vi har alle vært der - du har nettopp kjøpt en splitter ny datamaskin og alt fungerer som en drøm. Men etter noen måneder begynner ting å gå litt sakte, og du begynner å lure på om det er på tide med en oppgradering. Men vent litt! Før du kaster bort pengene dine på en ny enhet, kan det hende at alt du trenger er å ta litt bedre vare på den du allerede har.

Å vedlikeholde datamaskinen din kan virke som en skremmende oppgave, men det trenger ikke å være det. Først og fremst er det viktig å ha en god antivirusprogramvare og oppdatere den regelmessig. Dette vil beskytte datamaskinen din mot virus og malware som kan forårsake alvorlige problemer.

Husk å kjøre alle Windows og macOS oppdateringer, ikke alle maskiner er innstilt for automatisk oppdatering, dette kan løse de fleste problemer.

Videre kan det være lurt å slette midlertidige filer og programmer du ikke lenger trenger. Disse tar opp verdifull lagringsplass og kan også påvirke hastigheten på datamaskinen din. Du kan også kjøre diskopprydding og diskdefragmentering for å optimalisere ytelsen til datamaskinen din.

Hvor ofte bør du gjøre vedlikeholdet? Vel, det avhenger av bruken og aktiviteten på enheten din. Men generelt sett anbefales det å gjøre en fullstendig sjekk og vedlikehold minst 2 ganger i året, helst hvert kvartal.

Men hva hvis du ikke er en teknisk person og ikke føler deg komfortabel med å gjøre vedlikeholdet selv? Ikke bekymre deg, det er der Keepsmiling.no kommer inn i bildet! Keepsmiling.no er en teknisk supporttjeneste som kan hjelpe deg med alt fra virusfjerning og oppdateringer til oppgraderinger og reparasjoner.

Så vær ikke redd for å ta vare på datamaskinen din! Vedlikehold kan virke som en skremmende oppgave, men det trenger ikke å være det. Og hvis du trenger hjelp, er Keepsmiling.no bare et klikk unna.

Takk for at du leste innlegget, og husk å smil! 🙂

Hold deg oppdatert på nyheter som dette

KeepSmiling lager profesjonelle nettsider, nettbutikker og produserer digitalt innhold for din virksomhet.

Hold virksomheten din trygg, og beskytt dokumenter og la kollegaer samarbeide enkelt og effektivt med skytjenester fra KeepSmiling.

For mange bedrifter er vi også IT-ansvarlig, prøv oss du også!

Få nyheter, tips og tilbud

Direkte i din innboks

Skytjenester

KeepSmiling leverer både skreddersydde- og standardløsninger fra Microsoft 365. Vi kan også sørge for en komplett backup av alle tjenester.

Nettverk

Vi kan overvåke, monitorere og gjøre endringer eksternt i ditt nettverk, og vi blir umiddelbart varslet om noe er feil.

IT-ansvarlig

Sett bort IT-driften av virksomheten din og reduser kostnader ved å minimere “brannslukking” fra IT-personell.

Dronepilot

Dronepilot som er godkjent av Luftfartstilsynet. Foto og film til industri, offentlig og privat.

Media produksjon

Videoproduksjon som reklamevideo, instruksjonsvideo og firmapresentasjon med mer.

Nettside og nettbutikk

Profesjonell nettbutikk og nettside til din virksomhet med moderne design og gode brukeropplevelser.

Nylig laget

Del denne posten, Velg din plattform!