Visste du at hver minste bit av forretningsdata er lagret på endepunktene dine? Alt fra regnskapsfiler og kundedatabaser, til passord.

Informasjon som er veldig verdifull for deg, men enda mer verdifull for andre. Dette er grunnen til at det blir laget mer enn 250.000 utgaver av skadelig programvare hver eneste dag. Og hva som er verre, hver dag blir de mer og mer sofistikerte.

Og som et resultat, er de blitt så sleipe, at tradisjonell antivirusprogramvare sliter med å holde følge.

Det er derfor vi i KeepSmiling bestemte oss for å finne det beste systemet som har en helt ny tilnærming og mål i sikte: altså, en helt ny modell som tillater total kontroll over hver prosess som foregår i hvert endepunkt i nettverket ditt. Og det var sånn den første og den eneste forhåndsløsningen med endepunktbeskyttelse og endepunktdeteksjon og respons (EDR) ble rullet ut til våre kunder og datamaskinbrukere.

Adaptive Defense! Ser hva de andre ikke kan!

Adaptive Defense overvåker, registrerer og klassifiserer 100% av kjørende applikasjoner som, kombinert med EDR-funksjoner, gjør det mulig for oss å oppdage og stoppe skadelig programvare som ethvert annet beskyttelsessystem går glipp av.

Ubegrenset synlighet, absolutt kontroll!

Å ha full kontroll over alt som skjer inni maskinene dine, betyr at du kan unngå datalekkasjer, enten de kommer fra malware eller fra dine ansatte.

IT-avdelingen i KeepSmiling  oppdager og løser sårbarheter i systemer og applikasjoner, mens uønskede data gjør opprør, som for eksempel nettleserverktøylinjer, adware, løspengevirus eller tilleggsprogramvare.

Vi kan også oppdage målrettede angrep mot systemene dine. Så, hvordan virker dette systemet?

Systemet består av en liten agent som blir distribuert på hver server og arbeidsstasjon, som med et minimum av ressursbruk, overvåker alle kjørende applikasjoner i systemene dine.

Og mens tradisjonelle antivirus bare tar handling hvis en prosess er ondsinnet, klassifiserer Adaptive Defense absolutt alt. Systemet overvåker prosessen og oppførselen når den er ufarlig, og stopper prosessen når den er ondsinnet. Så, hev din standard for virksomhetssikkerhet du også, med Adaptive Defense.

Ta kontakt med KeepSmiling for gode råd!

Hold deg oppdatert på nyheter som dette

KeepSmiling lager profesjonelle nettsider, nettbutikker og produserer digitalt innhold for din virksomhet.

Hold virksomheten din trygg, og beskytt dokumenter og la kollegaer samarbeide enkelt og effektivt med skytjenester fra KeepSmiling.

For mange bedrifter er vi også IT-ansvarlig, prøv oss du også!

Få nyheter, tips og tilbud

Direkte i din innboks

Skytjenester

KeepSmiling leverer både skreddersydde- og standardløsninger fra Microsoft 365. Vi kan også sørge for en komplett backup av alle tjenester.

Nettverk

Vi kan overvåke, monitorere og gjøre endringer eksternt i ditt nettverk, og vi blir umiddelbart varslet om noe er feil.

IT-ansvarlig

Sett bort IT-driften av virksomheten din og reduser kostnader ved å minimere “brannslukking” fra IT-personell.

Dronepilot

Dronepilot som er godkjent av Luftfartstilsynet. Foto og film til industri, offentlig og privat.

Media produksjon

Videoproduksjon som reklamevideo, instruksjonsvideo og firmapresentasjon med mer.

Nettside og nettbutikk

Profesjonell nettbutikk og nettside til din virksomhet med moderne design og gode brukeropplevelser.

Nylig laget

Del denne posten, Velg din plattform!