KeepSmiling har løsningen

Enten så tar du backup, eller så kommer du til å ta backup!

For privacy reasons YouTube needs your permission to be loaded.
I Accept

Forsikre dine filer, bestill nå og vær trygg du også!

Tre sikre tegn viser at backupløsningen du har i dag har gått ut på dato:

1. Du har alle eggene i en kurv, og all backup på ett sted

Dette er den klassiske feilen som blir svært tydelig når bedriften utsettes for brann, vannskade eller tyveri. Fokuset ligger på å sikre dataene mot maskinelle feil som harddiskkrasj og datasammenbrudd. Dermed er backupen like utsatt for skade som originalen, dersom noe skulle ramme bedriftens lokaler.

2. Backupen er like sårbar som originalen.

En skremmende andel medier som brukes til sikkerhetskopiering er ustabile og kan svikte når det gjelder. Anslag viser at omtrent 2% av alle taper som lagres til backup vil svikte under gjenoppretting. Det samme prinsippet gjelder for harddisker, der frakting frem og tilbake vil slite på holdbarheten til diskene.

3. Du har alt lagret på en kortsiktig nettløsning

Kortsiktig nettløsninger har dukket opp de seneste årene, gjerne i form av gratisløsninger. Disse løsningene kan fungere godt privat, for eksempel når du lagrer bilder på nettet, men det som fungerer privat er ikke alltid like godt egnet for bedriften. For online backup gjelder det å sikre at løsningen er godt etablert og tenker langsiktig.

Online backup mest fleksibelt

I 2015 er det liten grunn for en moderne bedrift å investere i dyre løsninger som tar opp plass på kontoret eller i serverrommet. Seriøse nettbaserte løsninger for sikkerhetskopier kan gjøre utstyret på kontoret overflødig, rutinene tar vare på seg selv og sikkerhetskopien ligger hos et firma som spesialiserer seg på kopiering.

En undersøkelse utført for Kroll Ontrack, et firma som gjenoppretter data på ødelagte disker fra firmaer som ikke hadde backup, viser at 60 prosent av bedrifter fremdeles tar backup på harddisker lokalt. Spesielt for små og mellomstore bedrifter er den lokale backupen et noe usikkert kort. En annen undersøkelse, utført av Richmond House Group, viser at i løpet av en periode på fem år, vil en femtedel av alle små og mellomstore bedrifter oppleve tap av data. Da gjelder det å ha sikkerhetskopiene i orden og tilgjengelig.

Moderne backupløsninger, som å kjøpe en tjeneste for sikkerhetskopiering på nett, tetter mange av sikkerhetshullene lokale kopier bringer med seg. Dataene som sendes til tilbyderen av sikkerhetskopiering blir kryptert, det vil si at tilbyderen ikke kan lese dataene dine. De er lagret på et annet sted enn der du holder til, så om bedriften står under vann eller serverrommet brenner ned i morgen, er dataene trygge. Tilbyderen er ekspert på det de driver med, dermed kan din bedrifts IT-folk konsentrere seg om driften av dine systemer.

https://www.keepsmiling.no/#backup

BESTILL I DAG!