Serviceverksted

Serviceverksted2023-05-14T14:59:29+02:00

Serviceverksted

Hvis du har problemer med at PC-en din ikke starter opp, kan det være en rekke forskjellige årsaker til det. Det kan være et problem med maskinvaren, som for eksempel et defekt strømtilførsel, harddisk eller hovedkort. Det kan også være et problem med programvaren, som en feilaktig installasjon eller virusinfeksjon.

Hvis du har vært uheldig og trykket på en link som ikke var reell, kan det føre til alvorlige problemer for datamaskinen din. Dette kan inkludere virus, skadelig programvare eller phishing-forsøk. Disse truslene kan sette din personlige informasjon i fare, eller til og med forårsake alvorlige problemer for PC-en din.

Men fortvil ikke! KeepSmiling sitt serviceverksted er her for å hjelpe deg med de fleste oppgaver. Vi kan hjelpe deg med å diagnostisere problemet og finne den beste løsningen for å få PC-en din tilbake i drift. Enten det er et problem med maskinvare eller programvare.

Så hvis du har problemer med PC-en din, eller har vært offer for en skadelig link, trenger du ikke å bekymre deg. Ta kontakt og vi vil jobbe hardt for å sikre at din PC er trygg og fungerer som den skal.

Serviceverksted har åpent alle hverdager fra 10:00 til 15:00

Kontakt oss gjerne på forhånd

Oppgradering?

Hvis maskinen din er treg, kan det være en rekke forskjellige årsaker. Dette kan inkludere alt fra for mange programmer som kjører samtidig, til en virusinfeksjon eller en full harddisk. Uansett årsaken, kan det være frustrerende når maskinen din ikke yter som den skal.

På samme måte, hvis du har mistanke om at maskinen din har blitt hacket, er det viktig å ta umiddelbare tiltak for å sikre at din personlige informasjon ikke er i fare. Hacking kan føre til alvorlige konsekvenser som identitetstyveri, tap av data eller økonomisk svindel.

Men fortvil ikke! KeepSmiling elsker å feilsøke, bygge maskiner, rette problemer og å få ting til å virke igjen. Vi kan hjelpe deg med å finne årsaken til problemene med maskinen din og finne den beste løsningen for å få den til å yte som den skal.

Vi kan også hjelpe deg med å sikre maskinen din mot hacking og andre sikkerhetstrusler. Dette inkluderer installasjon av antivirusprogramvare, brannmur og andre sikkerhetstiltak.

Det er ofte ikke så mye som skal til for å gjøre maskinene raskere, slik at du kan jobbe både sikrere og mer effektivt. KeepSmiling vil jobbe hardt for å sørge for at maskinen din fungerer optimalt, og at du kan bruke den med selvtillit.

Så hvis du har problemer med en treg maskin eller mistenker at den kan ha blitt hacket, ta kontakt med oss. Vi er her for å hjelpe deg med å få maskinen din tilbake til topp ytelse og sikre at din personlige informasjon er trygg.

Digitalisering?

Har du gamle musikk-kassetter, VHS-er, Mini DV-er eller Hi8-kassetter med minner som skulle vært digitalisert? Hvis ja, bør du vurdere å få dem overført til en digital plattform. Det er mange grunner til dette. Først og fremst kan kassetter og bånd bli ødelagt over tid, noe som kan føre til at minnene dine går tapt for alltid. I tillegg kan teknologien som brukes til å spille av disse formatene bli utdatert, og det kan bli vanskelig å finne utstyr som fungerer.

Hos oss kan du få overført filmene dine til DVD, harddisk eller minnepenn. Dette vil sikre at minnene dine aldri går tapt og at de kan bli gjenopplevd på moderne teknologi. Vi kan overføre alle typer filmer og kassetter, inkludert gamle hjemmevideoer, bryllup, barnefødsler og andre spesielle anledninger.

Vi bruker moderne teknologi og utstyr for å sikre at overføringen er av høy kvalitet og at minnene dine bevares på best mulig måte. Vi tar vare på alle originalene og gir deg tilbake både de digitale filene og de originale kassettene eller båndene.

Husk at det er begrenset levetid på kassetter og bånd, og at det er viktig å ta vare på minnene dine før det er for sent. Så hvis du har gamle kassetter eller bånd som inneholder spesielle minner, ta kontakt med oss i dag for å få dem overført til digitalt format. Vi er her for å hjelpe deg med å bevare minnene dine på en trygg og pålitelig måte.

Gaming eller WorkStation maskin

Er du ute etter en maskin med spesiell konfigurasjon til for eksempel jobb eller Gaming? Da kan det være lurt å skreddersy maskinen slik at du får akkurat det utseendet og den funksjonaliteten du er ute etter. Dette kan også være en god måte å spare penger på, da du kan velge å kun inkludere komponenter som du faktisk trenger.

Hos oss kan du fortelle oss hva du skal bruke maskinen til og hva som er viktig for deg. Kanskje trenger du en rask prosessor og mye RAM for å håndtere tunge programmer til arbeidet ditt, eller en kraftig grafikkort og mye lagringsplass for å spille de nyeste spillene. Uansett hva behovene dine er, kan vi hjelpe deg å finne de beste komponentene som passer godt sammen og dekker dine behov.

Vi har erfaring med å skreddersy maskiner for alle slags formål, og kan gi deg råd om hva som vil fungere best for deg. Vi tar også hensyn til budsjettet ditt og gir deg et prisestimat på forhånd slik at du kan ta en informert beslutning.

Ved å skreddersy maskinen din, kan du også velge utseendet du ønsker. Kanskje ønsker du å ha en maskin med spesielle farger eller et spesielt utseende som passer til kontoret eller gamingområdet ditt. Vi kan hjelpe deg å finne ut hva som vil fungere best for deg og sørge for at maskinen ser akkurat ut som du ønsker.

Så hvis du trenger en spesialtilpasset maskin til jobb eller gaming, ta kontakt med oss i dag for å få hjelp til å skreddersy en maskin som passer dine behov perfekt!

Serviceverksted har åpent alle hverdager fra 10:00 til 15:00

Kontakt oss gjerne på forhånd

Send oss en uforpliktende forespørsel

Fyll ut skjemaet    Gå til toppen