Avvikling av kundestøtte for Windows 10, Windows 8.1 og Windows 7

Denne siden inneholder informasjon, verktøy og tips du trenger for enkel overgang fra Windows 10, Windows 8.1 og Windows 7 til Windows 11.

Støtte for Windows 10 avvikles i oktober 2025.

Etter 14. oktober 2025 vil ikke Microsoft lengre tilby sikkerhetsoppdateringer eller teknisk støtte for Windows 10. PC-en vil fremdeles fungere, men Microsoft anbefaler å gå over til Windows 11.

Siden inneholder også flere lenker der brukere kan lære om Windows 11 og dens funksjoner, sammenligne Windows 10 med etterfølgeren, finne en handleguide for en ny bærbar datamaskin, lære om overføring av data fra Windows 10 til Windows 11 og besøke Microsoft Store for å bla gjennom Windows 11-enheter.

Microsoft erkjenner at mange brukere vil fortsette å bruke Windows 10 til tross for den truende slutten på støtten (faktisk øker markedsandelen på en eller annen måte i stedet for å synke), så den ber dem i det minste sikkerhetskopiere filene sine i OneDrive.

Til slutt, på slutten av siden, finner du en FAQ-seksjon med tilleggsinformasjon, for eksempel handel med din gamle enhet, oppgradering til Windows 11, valg av riktig utgave og mer. Det er også en seksjon for det utvidede sikkerhetsprogrammet, som for første gang vil gjelde for vanlige kunder. Men mens Microsoft allerede har avslørt detaljer for bedriftskunder, er informasjon om hjemmebrukere fortsatt ukjent. Selskapet sier at det vil dele detaljer når vi nærmer oss oktober 2025.

Your Content Goes Here

Hold deg oppdatert på nyheter som dette

KeepSmiling lager profesjonelle nettsider, nettbutikker og produserer digitalt innhold for din virksomhet.

Hold virksomheten din trygg, og beskytt dokumenter og la kollegaer samarbeide enkelt og effektivt med skytjenester fra KeepSmiling.

For mange bedrifter er vi også IT-ansvarlig, prøv oss du også!

Få nyheter, tips og tilbud

Direkte i din innboks

Skytjenester

KeepSmiling leverer både skreddersydde- og standardløsninger fra Microsoft 365. Vi kan også sørge for en komplett backup av alle tjenester.

Nettverk

Vi kan overvåke, monitorere og gjøre endringer eksternt i ditt nettverk, og vi blir umiddelbart varslet om noe er feil.

IT-ansvarlig

Sett bort IT-driften av virksomheten din og reduser kostnader ved å minimere “brannslukking” fra IT-personell.

Dronepilot

Dronepilot som er godkjent av Luftfartstilsynet. Foto og film til industri, offentlig og privat.

Media produksjon

Videoproduksjon som reklamevideo, instruksjonsvideo og firmapresentasjon med mer.

Nettside og nettbutikk

Profesjonell nettbutikk og nettside til din virksomhet med moderne design og gode brukeropplevelser.

Nylig laget

Del denne posten, Velg din plattform!