Nøkkelen til å gjenopprette e-postfunksjonalitet for Altibox Bedrifts kunder

En uventet vending har rammet bedriftsverdenen i slutten av 2023 da Altibox Bedrift besluttet å stenge ned sin e-postservertjeneste. Denne avgjørelsen har utløst en rekke utfordringer for bedrifter som er avhengige av denne tjenesten for å sende e-post fra enheter som skrivere, kortlesere, adgangskontrollsystemer og mer.

Med e-postserverene ute av drift, har disse enhetene mistet evnen til å sende viktige varsler, bekreftelser og rapporter via e-post. Dette har ikke bare ført til driftsforstyrrelser, men også skapt bekymringer rundt sikkerhet og effektivitet for berørte bedrifter.

KeepSmiling – Nøkkelen til løsningen:

I denne kritiske situasjonen har KeepSmiling trådt inn som en pålitelig løsningsleverandør. Ved å samarbeide med KeepSmiling får bedrifter muligheten til å gjenopprette e-postfunksjonaliteten til sine enheter. KeepSmiling tilbyr spesialtilpassede løsninger for å integrere enhetene med alternative e-postservere, slik at forretningskritisk kommunikasjon kan fortsette uhindret.

Nødvendige tilganger:

For å implementere løsningen kan det være nødvendig med tilganger til DNS, nettverk og e-postsystemer til den enkelte kunde. Dette sikrer en sømløs overgang og gjenoppretting av e-posttjenesten. KeepSmiling vil jobbe tett med hver kunde for å skreddersy løsninger som passer deres spesifikke behov og sikre at alt fungerer som forventet.

Veien fremover:

For bedrifter som har blitt rammet av nedleggelsen av Altibox Bedrifts e-postserver, er det avgjørende å handle raskt for å gjenopprette normal drift. Å ta kontakt med KeepSmiling vil være første skritt mot en effektiv og skreddersydd løsning.

Denne uventede utfordringen har satt fokus på viktigheten av å ha pålitelige og fleksible alternativer når det gjelder kritiske tjenester som e-post. Ved å håndtere situasjonen proaktivt, kan bedrifter sikre at de forblir i drift og opprettholder en jevn forretningsgang.

KeepSmiling står klar til å hjelpe bedrifter med å overvinne denne utfordrende perioden og sikre at e-postkommunikasjonen gjenopprettes til sitt fulle potensial.

Hold deg oppdatert på nyheter som dette

KeepSmiling lager profesjonelle nettsider, nettbutikker og produserer digitalt innhold for din virksomhet.

Hold virksomheten din trygg, og beskytt dokumenter og la kollegaer samarbeide enkelt og effektivt med skytjenester fra KeepSmiling.

For mange bedrifter er vi også IT-ansvarlig, prøv oss du også!

Få nyheter, tips og tilbud

Direkte i din innboks

Skytjenester

KeepSmiling leverer både skreddersydde- og standardløsninger fra Microsoft 365. Vi kan også sørge for en komplett backup av alle tjenester.

Nettverk

Vi kan overvåke, monitorere og gjøre endringer eksternt i ditt nettverk, og vi blir umiddelbart varslet om noe er feil.

IT-ansvarlig

Sett bort IT-driften av virksomheten din og reduser kostnader ved å minimere “brannslukking” fra IT-personell.

Dronepilot

Dronepilot som er godkjent av Luftfartstilsynet. Foto og film til industri, offentlig og privat.

Media produksjon

Videoproduksjon som reklamevideo, instruksjonsvideo og firmapresentasjon med mer.

Nettside og nettbutikk

Profesjonell nettbutikk og nettside til din virksomhet med moderne design og gode brukeropplevelser.

Nylig laget

Del denne posten, Velg din plattform!