Visste du at det kommer sikkerhetsoppdateringer til Windows nesten hver uke? Ikke nok med det, så leverer de også en rekke funksjonsoppdateringer for å forbedre ytelsen på maskinvaren og brukerfunksjonaliteten. I løpet av året, må man manuelt oppdatere operativsystemet for å få med seg alle endringer og tette alle sikkerhetshull, med mindre PCen du bruker blir sentralstyrt i virksomheten.

Det er også viktig at enhetsdrivere blir oppdatert i takt med operativsystemets utvikling for å minimere feil mellom maskinvare og programvare.

Det å skulle optimalisere Windows operativsystemet kan være langtekkelig og vanskelig å finne ut hvordan man kan forbedre ytelsen. Dette har KeepSmiling gjort noe med, slik at du enkelt kan bestille denne tjenesten 1-2 ganger i året. Vårt optimaliseringssystem rydder i alle system- og programfiler på PCen. Kontakt oss for å booke vedlikehold.

Før oppdatering av systemet, lønner det seg å ta backup av alle brukerfiler, i tilfelle en feil skulle oppstå, med mindre virksomheten har et automatisk backupsystem for forretningskritiske data. Les mer om vår skylagringstjeneste her. Servere og spesialmaskiner som ikke kan unnværes for produksjon i en virksomhet, er det gjerne krav om en katastrofeplan. Les mer om katastrofegjenoppretting her.

Hver dag blir mer enn 250.000 utgaver av skadelig programvare laget for å utsette enkle mål, som en PC uten endepunktbeskyttelse og endepunktdeteksjon og respons (EDR). Kontakt oss hvis du tror at dine maskiner ikke er sikret godt nok.

Les også: Nå må du sikre datamaskinen din godt!

Vårt motto: Sett bort IT-driften av virksomheten din, og reduser kostnader ved å minimere "brannslukking" fra IT-personell.

Ønsker dere en problemfri IT-hverdag 🙂

#KeepSmiling

Hold deg oppdatert på nyheter som dette

KeepSmiling lager profesjonelle nettsider, nettbutikker og produserer digitalt innhold for din virksomhet.

Hold virksomheten din trygg, og beskytt dokumenter og la kollegaer samarbeide enkelt og effektivt med skytjenester fra KeepSmiling.

For mange bedrifter er vi også IT-ansvarlig, prøv oss du også!

Få nyheter, tips og tilbud

Direkte i din innboks

Skytjenester

KeepSmiling leverer både skreddersydde- og standardløsninger fra Microsoft 365. Vi kan også sørge for en komplett backup av alle tjenester.

Nettverk

Vi kan overvåke, monitorere og gjøre endringer eksternt i ditt nettverk, og vi blir umiddelbart varslet om noe er feil.

IT-ansvarlig

Sett bort IT-driften av virksomheten din og reduser kostnader ved å minimere “brannslukking” fra IT-personell.

Dronepilot

Dronepilot som er godkjent av Luftfartstilsynet. Foto og film til industri, offentlig og privat.

Media produksjon

Videoproduksjon som reklamevideo, instruksjonsvideo og firmapresentasjon med mer.

Nettside og nettbutikk

Profesjonell nettbutikk og nettside til din virksomhet med moderne design og gode brukeropplevelser.

Nylig laget

Del denne posten, Velg din plattform!